Tuesday, August 15, 2006

Welcome to Perth Zoo

Our visit to Perth Zoo last month during school holidays.

Some of the animals..... n excited kids.....

At the reptile's area..... (some snakes.... n blue tongue lizards)

5 comments:

Cencomel said...

Bestnya dpt gi Perth Zoo, anak2 yg excited sgt tu....U, hope U dpt settle everything, gi mana2 tempat yg belum pergi, then boleh balik dgn happy....I dok sibuk carik umah nie....and baru packing sikit2. Good luck and can't wait to cu soon!!!!!

juwaidah said...

been there, done that.. Zoo kat situ bersih dan tersangat la comelnya! BTW, kawan I baru sampai situ - Azlinda. kenal tak?

yani said...

sonoknye anak2 ella gi zoo
yani dah lama tak bawa budak2 ni gi zoo.. yg last gi arihtu dorang ni takut.. tu yg malas nak bawa..

Faruha said...

sure banyak omoi-de(kenangan) yg di tinggalkan di Perth ye Ella. Anak2 pun pasti suatu hari nanti akan merindui Perth.

Ella dah abis viva?

Ella said...

Intan:
Hi U... tu ler mn yg sempat pegi ler... sbb tak tahu pun bila lg blh dtg dok... sian u tgk sibuk cari umah hopefully dpt yg dkt2 ngan umah i... k c u soon....

Ju:
mmg canti n bersih zoo nie... tp rasanya zoo kat mesia lg blh up close ngan binatang2 tu sume kan... nti cari Azlinda tu....

Yani:
Mmg budak2 nie suka jer blh tgk animals sume... kot2 nti ur kids tak takut lg in future :)

Rubie:
Betul tu rubie mesti rindu gak ler ngan Perth nie....
Kat sini normally mmg takde viva... siap terus jer submit kat examiners :)