Monday, March 13, 2006

busy sosial + study...

hehehehe.... busy with social activities during weekend okeh.... n busy study during weekdays... boleh caya ker?.... so the key words is... time management (cam izhal dok sibuk war2 kan....)

so cam biasa... weekend busy ngan xtvt social yg harus dikurangkan ler afterwards.... saturday went to makcik's house... dr pagi ke mlm lg.... then sunday... went for crabbing which actually end up as a picnic ler cos tak der ketam....

so today ngan study balik... dok fenin ngan my data analysis... sib baik ada supervisor yg very helpfull.... br lps discuss ngan dia tadi.. so lega sat.. (sat jer tu... lps nie fenin balik)... hmmm so cam biasa gak.... FOCUS! FOCUS!....

4 comments:

Anonymous said...

hey guys! Found a place where you can make some extra cash. Just put in your
zip code and up will pop a bunch of places where you can make some extra cash. I live in a small town and found several.

http://www.surveywv.com

Izhal said...

wow picnic... you all dok dekat ngan beach ke???when's your thesis due? how many pages???

my time management la ni sucks... heheh...

ummi said...

boleh ke focus? ada tak dua budak sangkut muka tepi meja study?

tangkap ketam? tak sepit ke?

Ella said...

izhal: tak der lah duk dekat ngan beach tp nak pi tu tak ler jauh mn...

my thesis due around sept (4 yrs... tp blh jer submit after that pun but i plan to submit before i'm going home dis august... normally cannot more than 100,00 words... so maybe around 200pages kot...

ummi: hehehehe tu ler pasal klu sinag kena dtg ofis... n kat umah plak buat kerja sekolah lps budak2 dah tido... normally diaorg tido awal around 8/8.30pm camtu n klu winter lg ler awal....

klu tak mcm yg ummi cakap tu ler heheheheh.....