Tuesday, June 06, 2006

smile in my world

Yes.... she is.....

6 comments:

Syikin said...

alamak, tak dapat tgk gambarnyalah

Ajzie said...

ella, kat sini byk jual puzzle mcm tuh..Bola punya lah paling famous. Senang aje kan..coz ada nombor...
Comey Aishah

FaEzHussain said...

puan ella...
iye, saya kenal doktor dan phamacist tu, dorang junior saya setahun. lama dah tak contact yati n budin, dulu selalu gak ber-email2an.

cute nyer la this little gal. sini saya collect 3D puzzles (beli kat carboot) tapi tak berkesempatan nak main lagi, sebab anak2 kecik lagi.

Ella said...

syikin:
yer ker tak dpt tgk... takpe maybe lenkali blh nampak :)

ajzie:
tu ler baru ada satu tu pun 3d puzzzle tu... mmg syok buat nya... dekat2 3 jam gak kot ella n hubby kerjakan heheheh....

dr faez:
wah mmg jejak kasih betul yer... aah betui ler tu yati n budin... depa anak dah nak masuk 2 jgk... yati due in october nie...

tu ler suka lah plak ngan 3d puzzle nie.. ktorg mak n bapak budak yg main hehehe...

Syikin said...

yihaa...dah dpt tengok.

cutenya dia...sweet smile :) iras muka ella ke?

Ella said...

syikin... dpt tgk jgk akhirnya yer...

entah ler nak kata iras muka ella ker tidak... ada ler sket2 kot.. :)