Saturday, May 13, 2006

The day

This is what I get from the kids...

The big card n a box filled with teapot made fr biscuit + marshmallow, a teabag n a small book of kisses from aliff

The card n hand painted paper from aisyah (of course with my help when she did that at the playgroup hehehehhe)

From hubby.... apa yer... 'asked' him to buy me a cardigan (so i'll see if i can get it today)

To all: HAPPY MOTHERS DAY....have a nice weekend!!!!

4 comments:

Izhal said...

man i love marshmallow... dulu masa kecik2 orang tua tak bagi makan pasal dia kata ada gelatin... tapi dah member2 dok roast kat camp fire nampak syok aku makan je... budak2 bukan ada dosa ye dak??? hehe... la ni tak buat dah la...

marshmallow sana tade gelatin ka??? yang macam jam dalam jar ada kosher tu i still eat, because of the kosher sign...

oh happy mothers day... kat my own mom pon tak saya ucap... heheh...

linda said...

A'ah Ella.. betul kata Izhal tu. Cek ler marshmallow tu. Dulu, linda dengar2 pun tak halal. Dengar dari Nabilah. Dia dpt senarai tu.

Sebenarnya, nak ucapkan...
"SELAMAT HARI IBU KPD MAMA ECAH N ALIF. SEMOGA LEBIH TABAH MENGHADAPI KERENAH ANAK2"..

.....hehehehe...

Ella said...

izhal: tq for the wishes... tu ler tak mkn pun teapot tu sbb takut ada gelatin... sbb mostly mmg ada gelatin pun... ada jumpa 1 marshmallow yg halal kat sini tp bila beli tak sedap pun... or maybe that brand yg x sedap... entah ler...

linda: tq... cayang linda... tu ler mmg tak mkn lah teapot tu... cik ecah kt dok aim2 nak mkn..x leh marshmallow dia kt nak mkn sekutnya tu.. tp sume pun masuk tong sampah hehehehe... sbb gambo dah amik hehehehe

Izhal said...

marshmallow apa brand yang halal tu??? syok tuuu...